Den bedste fødselsdagsgave

Jeg har været så heldig, at jeg har min fødselsdag liggende om sommeren. Dertil skal det siges, at nu er det første gang jeg skal fejre fødselsdag i mit nye hus. Jeg købte nyt hus her i sidste måned, og jeg elsker det bare for hver dag der går. Jeg er endelig kommet ud af den trængte lejlighed, hvor jeg før boede. Jeg er dog godt nok flyttet lidt ud på landet, men det gør mig ikke spor. Da jeg var lille boede jeg også lidt ude på landet, sammen med min mor og far og søster. Jeg har valgt, at ønske mig en gasgrill til min fødselsdag. Jeg har dog godt nok været ude omkring en Cobb grill, men synes ikke lige den passer til mig hus. Det skal dog også siges, at jeg altid har haft en gasgrill hjemme ved mine forældre og den har bare virket perfekt hver gang.

Dagen nærmer sig

Det er som sagt min fødselsdag, og jeg har ønsket mig en gasgrill. Mine forældre har dog sagt til mig, at jeg måske skulle prøve en kuglegrill. Det jeg ønsker mig er dog en smule mere fleksibel end en kugle grill. Jeg elsker dog også en det andet, men til mit behov der er det jeg ønsker mig rigeligt til mit behov. Det er som sagt også min fødselsdag, og gæsterne er så småt begyndt at vælte ind af døren. Jeg kan slet ikke vente med at se hvad jeg får, og jeg er sikker på at jeg får noget jeg ønsker mig. Mine forældre giver mig altid det jeg ønsker mig, og de har selvfølgelig ikke skuffet i år. De har skaffet mig en gasgrill fra GrillWorld.dk, og den er bare rigtig lækker. De havde dog overvejet en Cobb grill, men jeg sagde til dem at det her er meget bedre end en Cobb grill.