Find barkøleskabe hos Gastroudstyr!

Hos Gastroudstyr finder du både klassiske og stilrene barkøleskabe, som også er bedre kendt som Backbar køleskabe.
Barkøleskabe bruges primært til udstilling af de drikkevarer og lignende som kunderne kan få med til deres bestilling, på diverse restauranter, cafeer og lignende – det gør nemlig meget mere overskueligt for kunden, og de slipper for at kigge hele drikkevarekortet i gennem.

Uanset hvilken størrelse, udseende eller design du leder efter, så er du nærmest garanteret, at du kan finde lige noget som passer ind i din bar eller hvorend du tænker at placere barkøleskabet!
Du kan finde barkøleskab i flere forskellige størrelser og sammensætninger, både med én dørlåge, skydedøre og med flere forskellige hyldearrangementer som kan flyttes rundt på.

Valget af dit barkøleskab kan afhænge meget af flowet i din bar, for hvis det hele tiden skal gå hurtigt, så skal det også kunne gå stærkt og være let tilgængeligt med drikkevarene – derudover betyder det også noget med pladsen, for ofte glemmer man at tænke på at en backbar med normal dørlåge også har brug for pladsen til at kunne åbnes, hvor skydedøre derimod ikke tager noget ekstra plads.
Dette betyder også, at det er vigtigt at have målt ordentligt op før købet af et barkøleskab .

Hos Gastroudstyr finder du et team og en virksomhed med erfaring tilbage fra 1972 og det skinner igennem når du tager et kig på både deres sortiment men også deres kvalitetservice.
Gastroudstyr lægger stor vægt på at give personlig kundeservice af høj kvalitet og sikre dig, at du får den rette vejledning når du handler hos dem.
Desuden tilbyder Gastroudstyr gratis fragt og 1 års garanti på deres varer, så du kan føle 100% sikker når du handler hos dem.

Kunne du tænke dig at vide mere om Gastroudstyrs produkter, og har du måske brug for den rette vejledning?
Så er det bare med at tage et kig forbi hjemmesiden nu!