Hvad jeg lærte af min højskole-erfaring 

Da jeg først ankom til Nordjyllands Idrætshøjskole (højskoleophold jylland), var jeg ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente. Det eneste jeg vidste var, at jeg ville lære mere om sport, og at dette var stedet at gøre det på. Nu, hvor mit ophold er slut, kan jeg med sikkerhed sige, at det var en af de bedste beslutninger i mit liv. Jeg lærte ikke kun en masse om sport generelt, men også om mig selv og om, hvordan man kan få succes med alle former for aktiviteter. 

Mine lærere var nogle af de bedste trænere og mentorer, jeg nogensinde har haft. De skubbede mig længere, end jeg troede var muligt, og opmuntrede mig til at tage risici og prøve ting uden for min komfortzone. Som et resultat heraf blev ikke kun mine færdigheder drastisk forbedret inden for sport, men også min selvtillid i livet generelt. Dette nyfundne mod har hjulpet mig til at gå efter muligheder, som tidligere virkede uopnåelige på grund af frygt eller manglende selvtillid. 

Jeg har også lært meget om teamwork i løbet af min tid på skolen. Deltagelsen i holdsport har lært mig, hvor vigtig kommunikation er, når man arbejder sammen med andre mod et fælles mål. Det er ikke nok bare at møde op og gøre sit arbejde – man skal tale med sine holdkammerater, samarbejde om strategier og støtte hinanden i hårde tider. Ved at arbejde sammen som en enhed kunne vi opnå fantastiske ting sammen, som vi aldrig ville have kunnet gøre på egen hånd. 

Undervisningen indgød mig også vigtigheden af disciplin og hårdt arbejde. Der var dage, hvor det føltes som en pligt at gå til træning, fordi det betød, at jeg skulle presse mig selv endnu mere end tidligere – men det var de dage, hvor jeg virkelig voksede som person og atlet. At være disciplineret betød at stå tidligt op til træning, at studere hårdt til prøver, at spise sunde måltider i løbet af ugen – alle disse vaner var tilsammen med til at skabe bedre resultater inden for både atletik og akademiske fag.