LED-skilte

En af de første ting, man lægger mærke til, når man kommer forbi en butiksfacade, er skiltningen. Altså firmaets eller butikkens logo, som enten kan være meget i øjenfaldende, eller den kan være så diskret, at man bliver i tvivl om, hvad det er for et firma eller butik, der holder til på den pågældende lokation. For at skabe så meget visuel opmærksomhed på sit firma eller på sin butik, kan det derfor være en rigtig god idé, at man allierer sig med et professionelt skiltefirma, der kan udarbejde designet og producere de skilteløsninger, der passer til netop de behov og ønsker, man som virksomhed har.

Et af de firmaer som har specialiseret sig i skilte, både når det kommer til design såvel som direkte produktion af skilte, er firmaet CSC Solutions ApS. CSC Solutions ApS har sit nicheområde indenfor skilteløsninger til erhvervslivet, så uanset om det er LED-lys, LED-skilte, pyloner samt meget andet, kan de være behjælpelig. Og det er lige fra første idé er taget, til det endelige design skal færdigproduceres og monteres. Uanset om der er tale om indendørs skiltning eller udendørs skiltning, kan CSC Solutions ApS være behjælpelig fra start til slut af processen.

De fleste skilte skal kunne modstå vejr og vind, da de mange gange placeres udenfor på gader, stræder og facader. Derfor har CSC Solutions ApS produceret sine skilte af vedligeholdelsesfrie materialer, der ikke kræver særlig pasning og opmærksomhed, når først skiltet er monteret. Er man samtidig nervøs for, om elregningen stikker af, hvis man får monteret et lysskilt, skal det nævnes, at LED-paneler, bruger meget mindre energi end almindelige lyskilder og lysskilte. Dog uden, at man går på kompromis med hverken lysstyrke såvel som kvaliteten af det færdige produkt. Faktisk er det sådan, at et LED-skilt holder et sted mellem 50.000 og 100.00 timer. Holder man dette op imod, hvad et neonskilt ofte bruger, så er det en energibesparelse på 80%!

Læs mere på https://cscsolutions.dk/