Min søn flytter med en kasse, som kun indeholder undertøj utroligt

Når den mindste af mine børn flytter hjemmefra, så har hendes brødre pakket en helt speciel flyttepakke til ham. De vil gerne tage lidt gas på hende, for sådan er de drenge bare over for hinanden. De kan ikke lade være og jeg har smugkigget. Det er bare grineren for der ligger erotiske film, elskovskugler og kondomer og billeder af sm-udstyr på æsker, som man så kan åbne, jeg har fået at vide, at der ikke ligger det man tror i æskerne.

De har valgt at lægge slik i nogle af pakkerne altså dem med erotiske film og så har de ganske rigtigt købt noget sexlegetøj, som er blandet. De har ganske enkelt været online i en sexbutik og bestilt så noget som elskovskugler i forskellige udformninger og fået sendt hjem til en af dem til en billig pris. Så har de sat sig sammen en aften og hygget sig med at pakke det hele om. De har valgt en vibrator i god kvalitet sammen med nogle sjove kondomer.

Jeg ved ikke om det er mindatters stil at bruge penisringe, for det er ikke noget som vi snakker om mor og datter i mellem. Det er kun sket en gang, at jeg har set noget og det var da jeg tilfældigvis faldt over nogle penisringe fra en sexbutik. Jeg sagde ikke noget, lagde hendes vibrator  sexlegtøj pænt tilbage, hvor jeg havde fundet dem efter, at jeg havde taget det beskidte vasketøj, for det var jo egentlig det, som jeg var kommet for at hente. Så håber jeg at hun ikke er blevet flov eller følt sig forkert, for det er det jo helt ok. Hun er jo bare blevet voksen.