Mit nye sted

Jeg har for ikke så lang tid siden fået en ny lejlighed sammen med en af mine veninder. Før har vi begge to boet i vores egne lejligheder. Men vi synes begge to, at vi betalte så meget i husleje, at vi synes det kunne være smartere at flytte sammen, og på den måde spare nogle penge. Og nu har vi altså fundet os en lejlighed. Men det betyder også, at vi har skulle ud og købe nogle nye ting. Blandt andet nogle nye lamper. Men jeg er sådan en, der har en eller anden ting for designerlamper, så at skulle købe nye lamper gør mig ikke noget. Jeg synes nærmere, at det er en god undskyldning, for at skulle have noget nyt. Så skal vi så bare lige blive enige om, hvad for nogle nye lamper, det skal være. Jeg er nemlig helt vild med designerlamper, men sådan nogle er jo også lidt dyrere end almindelige lamper, så det skal vi lige blive enige om.

Det bliver flot

Men før vi bliver enige om, om vi skal have designerlamper eller ej, skal vi også lige blive enige om, hvad for nogle lamper vi skal have. Jeg synes nemlig, at det kunne være rigtig fint med nogle loftlamper ud til gangen. Men det er min veninde ikke helt så vild med. Hun synes hellere, at vi skal have sådan nogle lamper, som hænger på væggen. Men efter lidt diskussion frem og tilbage, er vi nu blevet enige om, at det bliver loftslamper. I længden kunne hun godt se, at det måske var smartere med sådan nogle, samtidig med, at de helt klart giver et bedre lys. Så må vi se om det bliver design eller ikke. Jeg håber.