Modetøj der gør en lykkelig

Som kvinde går man vel altid lidt op i, hvad man går i og hvordan man ser ud. Jeg har altid interesseret mig meget for modetøj, og synes det er utrolig spændende at kunne danne sin egen stil og beskrive ens humør ud fra hvilket tøj man har på den påfølgende dag. Da jeg var yngre handlede jeg rigtig meget i mange forretninger med tøj til unge, lige indtil jeg fik øjnene op for saint tropez tøj, som var noget tøj af lidt højere kvalitet og en prisklasse min mor ikke længere havde råd til.

saint tropez tøj

Arbejde hårdt for tøjet

Butikken havde det fineste modetøj til damer, og selvom jeg ikke var en dame endnu, men kun en lille smart teenager, så var saint tropez lige noget for mig. For at have råd til at gå i tøjet, fandt jeg mig derfor et arbejde, som gav mig råd til at købe alt det fineste saint tropez tøj som jeg gerne ville have. Jeg følte mig virkelig speciel og moderne, sådan at have råd til noget dyrere tøj, og gå i det, som alle de andre ikke gik i. Dette fik mig derfor også til at arbejde hårdt for, at kunne få råd til alt det tøj.

Spilder alle pengene på tøj

Selvom jeg havde et arbejde, og min mor stadig betalte noget af mit modetøj, steg mit forbrug dog stort, med den interesse der fulgte med, når jeg nu var begyndt at købe billigere modetøj til damer. Jeg opsage derfor mit arbejde og fik et nyt, som pludselig gjorde, at jeg fik råd til meget mere tøj, end jeg førhen havde haft råd til. Mit store forbrug gjorde mig ikke fattig, men jeg måtte dog indse, at det ikke kunne være rigtigt, at jeg skulle bruge alle de penge på noget skide tøj.

modetøj

Prioritere hvad pengene skulle gå til

Det tog mig rigtig lang tid at indse, at jeg måske burde til at prioritere anderledes, og det var først efter en snak med min mor, at det virkelig gik op for mig, hvor mange penge jeg egentlig brugte, i forholdt til min alder. Jeg kiggede alt mit tøj igennem, og fandt ud af, at størstedelen af det var fra saint tropez og havde kostede mig alt for mange penge. Fra den dag begyndte jeg pludselig at tænke lidt anderledes, og prioritere, hvad det var mine penge skulle gå til. Samtidig med at jeg sagde til mig selv, at det var okay at gå med den samme bluse to gange på en uge.