Ny på højskole med outdoor som linje

Jeg er lige startet på højskole, som har outdoor liv som en linje. Jeg har altid været vild med naturen, så jeg synes derfor, at det lige lød som noget for mig. Jeg synes selv, at jeg har et stort udvalg, når det kommer til outdoor udstyr. Jeg har altid været af den overbevisning, at man ikke skal gå ned på grej. Jeg er også lidt af en nørd, og har faktisk samlet på outdoor udstyr i flere år. Både fordi jeg synes det er lækkert med noget godt fiskegrej eller jagtudstyr, men samtidig synes jeg også, at det er fedt at kunne blære sig over for vennerne, fordi man har det nyeste nye.

Nettet er en god ting

Derfor kan jeg også godt være en smule kræsen, når det kommer til både mit fiskegrej og jagtudstyr. Men jeg har heldigvis været så heldig at finde en rigtig god online webshop, hvor det er muligt at købe både fiskeudstyr og jagtudstyr af en rigtig god kvalitet, og så er det samtidig også til nogle rigtig gode priser. Jeg har handlet der flere gange, og har altid været rigtig tilfreds med deres udvalg og service. Det er hurtigt forsendelse, og tingene er altid forsvarligt pakket, og generelt har jeg bare altid været tilfreds med deres produkter.

Opgradering af fiskeudstyr

På højskolen var der lagt op til, at vi skulle ud og fiske en masse. Derfor mente jeg også, at det var tid til at opgradere dele af mit fiskegrej en smule. Jeg gik derfor på nettet, som jeg plejer, for at se om min sædvanlige webshop havde noget nyt fiskeudstyr jeg simpelthen måtte eje. Og det var der selvfølgelig. Jeg bestilte nye liner, og nogle vildt flotte blink. Jeg fik også en ny spole til min stang. Så nu føler jeg mig helt klar. Samtidig ved jeg også, at mine nye blink vil frembringe en del misundelige blikke blandt de andre elever. Men det er bare noget af det fede ved det.

Points på kontoen

Da vi havde været på vores første fisketur, var der da også flere af de andre elever, der kom hen, for at spørge hvor jeg købte mit outdoor udstyr henne. Kun fordi de ikke kunne undgå at se, at hvad jeg havde var kram. Jeg henviste dem til hjemmesiden, og ved nu, at flere af dem har bestilt hjem i store mængder. Forhåbentlig betyder det større og flere fisk på krogen, samt lidt point på kontoen til mig, for de gode tips.