Pas på dine øjne med sikkerhedsbriller

Synet er noget af det vigtigste du har, så hvis du udsætter dine øjne for fare, så skulle du tage og få anskaffet dig nogle sikkerhedsbriller, for din egen sikkerhedsskyld. der er mange der helt fejlagtig tror, at grunden til at man skal bruge sikkerhedsbriller, det er fordi arbejdstilsynet synes det, og derfor skynder mig sig at få dem på når de kommer på uanmeldt besøg. Min opfordring til alle der udsætter sig sig og sine øjne for fare er, at de skal se at få anskaffet nogle gode sikkerhedsbriller, for på den måde er du sikker på at du også har dit syn i morgen. Du kommer jo heller ikke dine hænder i syre uden arbejdshandsker vel ? Hvorfor gør du så det med dine øjne. Jeg er meget stor tilhænger af, at man passer på sig selv når man er på arbejde. Der er jo ingen grund til at man skal blive skadet af at tage på arbejde vel. Mit liv og mine lemmer er alt for vigtigt til at jeg vil sætte min gen sikkerhed over styr, bare fordi jeg ikke gider tager et par sikkerhedsbriller på. Så brug tiden til at beskytte dig selv – Der er ingen der takker dig hvis du mister livet på arbejder – Husk lige det