Penge at spare ved luft til vand varmepumpe

Jeg syntes altid at det er surt at skulle af med penge, som man godt kunne bruge på noget andet – og i forhold til alle de klima løsninger der tales om, så bidrager jeg der hvor jeg kan. Mit oliefyr var stået af, og jeg skulle finde en anden klima venlig løsning på det nye jeg skulle have i stedet – og så måtte det også gerne være mere energi venligt og mere økonomisk med de voldsomt stigende priser vi har. Det gjorde at jeg brugte lidt tid på at finde ud af hvad der sådan lige fandtes af alternativer til et oliefyr – og det var så her at jeg kom ind på hjemmeside danskvarmeservice.dk. Dansk Varme Service er et landsdækkende firma der er eksperter i bolig opvarmning – så jeg tænkte at de måtte da vide hvad jeg kunne anvende som alternativ.

Luft til vand varmepumpe

Ganske rigtigt de vidste virkelig hvad der fandtes af alternative muligheder til oliefyr – og det kom til at passe godt ind i det jeg ønskede, var det de kaldte en Luft til vand varmepumpe – med energimærke A++ og A+++. Jeg bestilte en af deres servicemedarbejdere ud til mig, så vi her kunne finde ud af hvilken en af modellerne der bedst kunne svare sig for mig at købe og få installeret. Det var dejligt at have en ekspert inden for feltet til at rådgive mig og vejlede i den bedst mulige løsning, så det er jeg dem dybt taknemmelig for – jeg fik samtidig tegnet et service abonnement.