Praktiske værkstedshylder til dit værksted

Søger du efter Værkstedshylder til dit værksted, har LOCCO et stort udvalg.

Praktiske værkstedshylder

Hylder til værksted er en praktisk og smart løsning til større ting, som f.eks. motorsaven eller hækklipperen. LOCCO giver dig et utal af muligheder, for at finde de værksteds hylder du har brug for, og med et LOCCO modulopbygget system, er der mulighed for at udbygge væggen i det uendelige, når blot du har pladsen til det.

LOCCO sælger værkstedsinventar i højeste kvalitet og med sans for detaljen, så du altid får den lækre finish og de bedste værkstedstavler, som kan sættes op med gode, holdbare hylder, du kan placere dit grej på.

Værkstedsborde der giver dig plads og orden

Det er rart at have styr på værktøjet og sin arbejdsstation, men det kan nogle gange godt være svært. F.eks. hvis pladsen er trang eller hvis der er flere der bruger det. Så bliver det nemt rodet. Et LOCCO værkstedsbord er perfekt til dig, som savner mere orden, og praktisk plads. Du får det perfekte underlag til dit arbejde, med en stor, massiv bordplade og derudover er de smarte værkstedsborde udstyret med en værktøjstavle, der giver dig overblik til nemt at finde præcist det værktøj, som du har brug for.

Alle Locco værkstedsborde er af super høj kvalitet, og de er både stabile og meget holdbare. Du er derfor sikker på, at du med et Locco værkstedsbord har et stabilt sted at arbejde i mange år fremover. Bordene kan sættes sammen, hvilket giver dig stor fleksibilitet til indretningen, f.eks. hvis i er flere der anvender værkstedet.

Borde i mange størrelser

Vores værkstedsbord kan bruges i alle typer værksteder og kan fås i mange forskellige størrelser perfekt til dit behov.

Kig forbi Locco’s webside, og se deres store udvalg af værkstedsinventar og Værkstedshylder.