Tal til ingen penge

Jeg skal have skiftet mit mobiltelefonabonnement. Nu har jeg nemlig flere måneder i træk modtaget et ordentlig efterregning. Det skyldes, at jeg har fået en kæreste, som bor i en anden by end mig. Det vil sige, at vi ikke kan ses lige når vi vil. Og derfor snakker vi meget i telefon sammen. Men det betyder jo så også, at min telefonregning er steget gevaldigt. Og derfor skal jeg have fundet mig et billig mobiltelefon abonnement. Men hvor jeg lige finder sådan et henne ved jeg ikke lige. En af mine kammerater foreslog dog, at jeg gik på nettet, for at tjekke de forskellige mobilabonnementpriser ud. Her kan man nemlig hurtigt få et nemt og klart overblik over de forskelige mobilabonnementpriser. Og det skulle også gøre det lettere for mig, at finde et billig mobiltelefon abonnement, som jeg kan bruge.

Klar over behov

Men når man skal have et nyt billig telefonabonnement, går det ikke, at man bare vælger det første og det billigste. Man skal nemlig også lige holde øje med, hvad de forskellige abonnementer tilbyder. Bare fordi man har fundet et billig telefonabonnement betyder det ikke nødvendigvis, at det passer til ens behov. Jeg skal for eksempel have en billig telefonabonnement med fri tale. Sådan så jeg ikke behøver tænke på, om jeg overstiger en eller anden grænse, når jeg snakker med min kæreste i telefonen. Jeg fandt frem til min abonnement, ved at søge og sammenligne mobilabonnementpriser på nettet. Det var gjort hurtigt og nemt på denne hjemmeside (kildehenvisning).