The Science of Party Weather

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor de bedste fester altid synes at finde sted, når vejret er helt rigtigt? Det er ikke en tilfældighed – der er faktisk en videnskab bag det! Her får du en oversigt over, hvorfor visse vejrtyper er ideelle til at feste, og hvorfor du altid bør holde øje med vejrudsigten, før du planlægger din næste store fest.

Det varme vejr er ideelt til udendørs fester, fordi det gør folk i godt humør og gør dem mere tilbøjelige til at socialisere. Faktisk har undersøgelser vist, at varmt vejr kan øge niveauet af serotonin, det “glade hormon” Så hvis du ønsker at holde en fest, som alle vil nyde, er varmt vejr helt sikkert vejen at gå.

Når det er sagt, så er der noget, der er for varmt. Hvis det er for varmt udenfor, vil folk begynde at føle sig ubehagelige og vil ikke have lyst til at blive til din fest ret længe. Det bedste festvejr er normalt mellem 70 og 80 grader Fahrenheit. Hvis det er varmere end det, risikerer du, at folk går tidligt, og hvis det er køligere, kommer de måske slet ikke!

Regnvejr er til gengæld perfekt til indendørs fester. Ingen har lyst til at stå udenfor i regnvejr, så de vil være mere tilbøjelige til at komme indenfor i dit hus eller din lejlighed, hvis du holder en fest på en regnvejrsdag. Desuden skaber regn en hyggelig atmosfære, som er perfekt til socialt samvær. Sørg bare for, at du har nok plads indenfor, så folk ikke føler sig trange – ingen kan lide at være trængt ind i et lille rum til en fest!

Læs mere via Vejle Center Hotel.