Trænger du til ferie?

Buck Island er en lille ubeboet ø på de amerikanske Jomfruøer, som er en del af Buck Island National Wildlife Refuge. Øen er ca. 1 mil lang og 0,5 mil bred, og det er det mest populære turistmål på Jomfruøerne. Buck Island har en rig historie og er kendt for sine smukke strande og koralrev.

Den første registrerede opdagelse af Buck Island blev gjort af Christopher Columbus i 1493, og øen blev senere brugt af pirater og smuglere i det 17. og 18. århundrede. De første registrerede indbyggere på Buck Island var en gruppe indianere, som kaldte sig Arawaks. Arawaks blev til sidst fordrevet af Cariberne, som også blev fordrevet af briterne i det 18. århundrede.

Buck Island blev erhvervet af USA’s regering i 1917, og den blev udpeget som et nationalt naturreservat i 1961. Øen har været et populært turistmål i mange år, og den blev optaget på UNESCO’s liste over verdensarv i 2011. Buck Island er hjemsted for nogle af de smukkeste strande og koralrev i Caribien, og det er et populært sted for snorkling og dykning.