Verdens bedste firma julefrokost

Da jeg i sin tid startede i det firma, som jeg arbejde hos lige nu var det kun et par måneder før julen, og der gik ikke længe, før der blev afhold firma julefrokost, hvilket var en fantastisk mulighed for, at lære mine kollegaer bedre at kende. Vores firma havde valgt at få en virksomhed, som laver event københavn til at arrangere det hele for os. Så selvfølgelig skulle der også afholdes firma julefrokost københavn. Heldigvis kom de fleste af os også fra københavn eller forstæderne op til københavn, så det var helt perfekt, at vi afholdte event københavn og ikke i en eller anden, anden by udenfor københavn.

Arrangør for vores firmafester

Festen den gang var helt fantastisk, og jeg fik lært mine nye kollegaer rigtig godt at kende den aften. Den dag i dag, bruger vi ikke længere et event bureau, men i stedet for er det rent faktisk mig, som står for at arrangere events københavn, når vi skal holde firmafester og firma julefrokost københavn. Det er utrolig sjovt, at få lov at stå bag vores fester og ikke mindst at være den person, som bestemmer hvordan hele aftenen skal forløbe. Ind til videre har de fester, som jeg har arrangeret virkelig været en stor success. Det gør mig rigtig glad, at se mine kollegaer være glade, og ikke mindst at feste med dem.

event den klare vi