Arranger din næste helt unikke firmajulefrokost

Er du på udkig efter en helt unik firmajulefrokost til dine medarbejdere, så skulle du tage et kig på GRUNK EVENT. Vi er et eventfirma i København (Se eventbureau københavn), der har mange års erfaring med at arrangere firmafester for både større og mindre firmaer. Vi tilbyder en lang række andre events, men det er især vores firmajulefrokoster, der er populære. Uanset hvor du er i landet, står vi til rådighed for at skabe et helt fantastisk event, som dine medarbejdere vil huske i mange år.

At afholde et firmaevent kan være en stor opgave og derfor tilbyder vi hos GRUNK EVENT at stå for det hele. Vi går til opgaven med stor omhu og kreativitet, og sørger for at skabe en rød tråd gennem hele arrangementet. Alt fra valg af de bedste lokationer til valg af menu, underholdning og pynt, bliver behandlet med omhu. Vi står for alt lige fra mindre firmafester til store koncerter med fantastiske rammer og flot service.

Hos GRUNK EVENT har vi særligt fokus på at sørge for, at dit event kommer til at være helt unikt. Vi er i tæt samarbejde med de mest eksklusive lokationer rundt omkring i Danmark. Blandt andet kan vi arrangere julefrokoster på det ikoniske og eksklusive hotel D’Angleterre i hjertet af København og mange andre eksklusive lokationer, som du kun vil finde hos os. Vi har et omfattende program af events året rundt, og med mange års erfaring inden for event-branchen kan vi kalde os for Danmarks største leverandør af kvalitets julefrokoster og events til det danske erhvervsliv.

Udover at vi arrangerer firmafester og julefrokoster i eksklusive rammer, er der også fokus på god mad og underholdning. Hos os er der ikke noget mandat om, at julefrokoster skal tilbyde traditionelt dansk mad. Vi har en kreativ madchef, der elsker nye smage og tilbyder de bedste råvarer, der passer til årstiden. Vi har et omfattende program af musik, show og underholdning, der passer til jeres ønsker. Alt dette er med til at gøre jeres firmafest helt unik og sjov for alle.

Blandt vores andre events er også blandt andet teambuilding, festivaller og konferencer. Hos GRUNK EVENT er der noget for enhver smag og vi skræddersyr vores arrangementer efter ønsker og behov. Med mange års erfaring og professionelle samarbejdspartnere, kan I trygt overlade planlægningen og afviklingen af jeres events til os.