Børnetøj – Synes aldrig jeg finder billig Phister og Philina

Jeg er en ivrig tilbuds jæger, og derfor følger jeg meget med i hvad for noget børnetøj der er på tilbud rundt omkring. Jeg har lavet en lille statistik over alle de forskellige mærker indenfor børnetøj. Grunden til at jeg har gjort det er, at jeg gerne vil vide hvad de forskellige børnetøj mærker, gør for at sælge deres tøj. Det lyder måske sådan meget teoretisk, men det er bare en hobby jeg har.

Her den anden aften, der sad jeg og kiggede mine forskellige statistiker over børnetøj, og der var der pludselig en ting der slog mig. Jeg har kun meget få gange jeg har set Phister og Philina på tilbud. Jeg kunne i første omgang ikke lige forstår det, så jeg gik ud fra jeg havde lavet en fejl. Jeg undersøgte derfor alle de forskellige tal jeg havde. Da jeg havde siddet et par timer, så gik det op for mig, at jeg havde helt ret i min første antagelse.

Jeg synes sådan en antagelse er utrolig spændende, og det er jo netop derfor jeg er startet med at undersøge priserne på børnetøj. nu er jeg spændt på hvad jeg finder af sjovt ting næste gang. Jeg har købt mit brugte børnetøj på nettet.