Geilsk garn er virkelig lækkert til strikkeopskrifter

Hvis du skal bruge strikkeopskrifter fra drops, så kan du lige så godt købe dem online og på den måde spare nogle penge. Der er nemlig en del penge at spare ved at købe opskrifter på nettet. Det kan også bruges til gaveideer men så skal du selvfølgelig være sikker på at personen kan lide at strikke, ellers er det ikke god idé. Ud over strikketilbehør kan du også finde lædertasker og garn.

Jeg elsker at strikke og det gør min svigermor også, vi er enige om rigtig mange ting dog ikke det med opskrifter og vigtigheden af internettet. Jeg sværger til de nye opskrifter fra drops, derligger på nette, det er super nemt og let og jeg kan sidde her i min stue og bestille garn og pinde. Min svigermor vil have garnet i hånden, og mærke kvaliteten og hun kunne ikke finde på at købe hverken garn eller strikkeopskrifter på nettet. Det er lidt synd for der ligger et utal af gamle klassiske opskrifter, som generelt er det min svigermor bruger, det er lige før at de skal være hugget i stentavler, før hun tør bruge dem. Jeg har prøvet at vise hende hvor let det er at hente det hele på nettet, men jeg kan godt mærke at hun opgiver det hele før jeg får startet computeren, men hvad- vi behøver jo heller ikke alle være ens.

Jeg har selv lige bestil t 15 ruller geilsk garn i uld, der er en superlækker kvalitet, jeg blander det med noget garn fra Hanne Falkenberg, der har samme tykkelse og materiale indhold, så at blusen holder formen.

Detvarer ikke mange uger før at min egen mor har fødselsdag, og jeg har planer om at nå at købe mere garn, gor at lave et stort løststrikket sjal /tørklæde i ren hanne Falkenberg garn. Jeg overvejede et øjeblik at strikke tørklædet i geilsk eller alcacca.

Jeg ved godt at vi er tættere på sommeren, en d på vinteren, men jeg er sikker på at min mor også kan bruge sjalet/tørklædet selv om det bliver lundt i vejret. Gaveideer har jeg nok af lige nu, jeg synes ellers tit at det er svært at finde på noget til mine forældre, men jeg også at det kan være fordi, jeg tror at den generation har alt, og hvis de ikke har det køber de det. Derfor plejer jeg at lave noget der er håndlavet, så de kan se at jeg virkelig gerne vil give dem en dybfølt gave.