e cigaretter på nettet skal nu bestilles fra england

Nu kan man ikke længere få e cigaretter her i danmark, i hvert fald ikke med nikotin, og derfor kan det være nødvenigt at bestille sin nye e cigaret fra et andet land. Det fleste vælger at bestille deres e smøg fra england, da prisen er overkommelig, samtidig med at pakken hurtigt kommer til danmark. Jeg vil her fortælle dig lidt om at lave et rygestop med en e cigaret.

Når du skal lave et rygestop, så er det en god ide at bruge en e smøg, for på den måde har dine fingre stadig noget at lege med, og alle rygere, ved her hvad jeg mener 😉 Enten kan det være slik eller noget andet, men med en e cigaret, får man også lidt nikotin som betyder at ens abstinenser, ikke bliver helt så kraftige. Man vil stadig have abstinenser med en el smøg, men man får ikke helt så kraftige abstinenser, da man får nikotinen. Det du ikke får er alle de boostere og affaldstoffer som findes i en rigtig cigaret, og det er sundt ikke at få dem, for det er dem som gør dig meget afhængig. Derfor er det heller ikke svært at smide sin el smøg, når man kommer dertil.

Du kan finde en webshop i england som sælger e cigaretter her.

Det er vigtigt hele tiden at holde sig for øje, at man skal stoppe med at ryge, da det ikke er sundt, det ved de fleste, og med en el cigaret, bliver kampen lige pludeslig ikke så hård, selvom der stadig er en kamp, er det en kamp som de fleste kan klare hvis man har motivationen til et rygestop.