Kortsluttet tv? Find annoncer med et nyt

En regnsvejrsdag sidste sommerferie lå jeg i min seng og så fjernsyn, da det pludselig begyndte at lyne og buldre og brage helt vildt. Lige pludselig hørte jeg et højt skrald og alt strømmen i vores hus gik. Dette gik ud over mit tv på værelset, som ikke nok med at det bare slukkede på grund af strømmen, det kortsluttede også. Efter en længere snak med forsikringen, kunne de kun give mig det halve af mit fjernsyns værdi, og jeg vidste ikke lige hvor jeg skulle få pengene til et nyt henne.

Brugte fjernsyn på nettet

Heldigvis slog det mig, at jeg måske kunne finde nogle annoncer på en køb og salg side, hvor andre måske solgte deres fjernsyn. Jeg skyndte mig straks ind på en af de mange markedspladser, for at se om jeg kunne være heldig, at finde nogle annoncer hvor folk havde sat deres fjernsyn til salg. Der gik ikke ret lang tids søgen på diverse køb og salg sider, før jeg stødte på en del annoncer, med fjernsyn i alle prisklasser. Jeg straks i gang med at udvide min søgning, så det kun var fladskærms tv i 40″ som jeg søgte efter. Mit største ønske var nok, at finde et helt nyt tv, men det er ikke altid lige nemt på sådan nogle markedspladser.

Gamle ting til salg

Jeg kom pludselig i tanke om, at jeg havde en masse ting derhjemme, som jeg ikke længere brugte. Hvis jeg nu i stedet oprettede nogle gratis annoncer, så kunne det være at jeg igennem mine gratis annoncer kunne få solgt nogle af mine gamle ting, og på den måde få tjent op til, at kunne gå ud og købe et helt nyt tv i stedet for. Jeg skyndte mig straks at tage en masse billeder af alle min ting og sætte dem alle sammen til salg.

Råd til nyt tv

Der gik ikke ret længe, før en masse mennesker kontaktede mig, for at høre nærmere om mine ting, og inden længe havde jeg enten fået dem sendt afsted med posten eller også havde de selv været og hente dem. Det blev simpelthen sådan en succes med mine egne annoncer, og jeg var virkelig overrasket over hvor smart det var, sådan at sælge sine egne gamle ting på en køb og salg hjemmeside. Så da alle mine annoncer var væk, havde jeg lige præcis nok penge til, at kunne købe et nyt fjernsyn.