Golfsokker til min træning

Efter jeg er begyndt at spille golf, har jeg overvejet at købe et par rigtige golfsokker. Jeg har hørt, at de skulle være rigtig gode for fødderne, når man går rundt ude på greenen. Om det så passer det ved jeg rent faktisk ikke. Men i hvert fald så bruger alle mine venner, som også spiller golf, golfsokker. Om det så er på grund af komforten eller for at pleje fødderne, burde jeg nok spørge dem om. 

Jeg finder det på nettet

Jeg har i længere tid været på udkig efter nogle rigtig gode golfsokker i en god kvalitet, men jeg synes det har været svært at finde. Mine lokale sportsforretninger forhandler for det meste bare løbestrømper eller tennissokker, hvilket er utrolig irriterende, nu når jeg gerne vil have nogle golfsokker. Heldigvis har nogle af mine venner fortalt mig, at de har købt deres på internettet, så det må være der, at jeg skal til og lede efter mine golfsokker. Men om det bliver nemt, ved jeg nu om. Mon om det ikke gør det? Google er jo min bedste ven, som jeg plejer at sige. I hvert fald håber jeg på, at jeg kan finde nogle golfsokker på internettet.