Min nye elskede printer

Da jeg lige er startet på studie, er jeg blevet nødt til at investere i en printer, og derfor også printerpatroner. Men da jeg ikke har særlig meget forstand på det, var det svært at finde ud af, hvad jeg skulle vælge. Min far fortalte mig, at jeg skulle finde nogle med et højt indhold af pixma mg. Pixma mg har noget at gøre med, hvor høj oplæsningen af printerpatronerne er. Efter noget research fandt jeg canon pixma, som leverer pixma printerpatroner med et højt pixma mg.Jeg besluttede mig derfor at investerer i sådan nogle, og er bestemt ikke blevet skuffet. Med pixma mg blækpatroner kan jeg printe super skarpe billeder, og min printer er simpelthen blevet min nye bedste ven.

Printer billeder til væggen

Fordi min printer kan levere så fine billeder, er jeg begyndt at printe andre ting end bare opgaver. På grund af det høje pixma mg kan jeg printe billeder i lige så skarp kvalitet, som fik jeg dem fremkaldt ved fotografen. Derfor er jeg begyndt at printe billeder til at hænge op på væggen. Med en fin ramme ser det simpelthen så flot ud. Og fordi det er så nemt, er det ingen sag at skifte dem ud, hvis jeg bliver trætte af dem. Derfor elsker jeg min nye canon pixma.