Jeg har valgt online markedsføring til min webshop

Jeg har valgt at bruge online markedsføring til min webshop, det har jeg gjort fordi online markedsføring er den rigtige vej at gå hvis man gerne vil tjene nogle penge på sin webshop. At bruge venner og bekendte til at markedsføre sin webshop er slet ikke nok. Man skal gerne have mange mennesker ind på webshoppen får man kan få solgt nogle vare.

Jeg prævede i starten at markedsføre min webshop ved at dele visitkort ud mm. jeg prøvede faktisk alt i over et år før jeg fandt ud af at mine kunder faktisk ikke kom herfra. Jeg var begyndt at få kunder fra google, og der gik det op for mig at jeg havde investeret min tid forkert. Jeg skulle til at bruge meget mere tid på online markedsføring, hvilket i dag har gjort at jeg lever af min webshop, og det sjove er at jeg faktisk kan sidde mens jeg er på ferie og arbejde fra den. Du kan også lære om online markedsføring ved at bruge det.

Jeg brugte lang tid på at finde ud af at online markedsføring faktisk var den rigtige vej at gå, så synes jeg ville fortælle dig min historie, så du måske ikke skal bruge så længe.