Når vi snakker om seo på webshop

Der er rigtig mange som i dag får lavet seo uden først at tænke over hvad de skal være synlig på. Men det er meget vigtigt at man først gør sig nogle tanker inden man bliver synlig på nettet. Der skal laves meget arbejde for at blive synlig med seo.

Først skal jeg nok lige fortælle til dig som ikke helt har så meget forstand på hvad seo er, så står det for søgemaskineoptimering og det er det arbejde man laver for at få bedre placeringer i søgemaskinerne, så man kan blive set af alle dem som søger efter ens produkter.

Der er mange som kun bruger seo

Der er rigtig mange webshops som kun bruger seo, og hvorfor gør de kun det, de kan jo lige så godt være synlig med andre annonceringsmuligheder, men det gør de ikke. Det går også den anden vej, for der er også rigtig mange som bruger andre annonceringer, f.eks. i aviser eller lignende uden at bruge seo.

SEO er bedre end aviser

Det er meget bedre at bruge seo end aviskampagner, du kan nemlig på ingen måde spore dine aviskampagner og det holder jo ikke hvis du vil vide hvor meget du tjener på dine aviskampagner. Du skal kunne spore de ting du laver. Med alt online markedsføring, kan du opsætte sporing, så du kan se hvad du får ud af det og seo viser sig at være det bedste gang på gang.

Læs mere om seo online her