Medicinfri smertebehandling

Sådan undgår du smerter i kroppen

Man skulle tro, at når nu mange mennesker arbejder med hovedet i stedet for kroppen, så ville mængden af smerteplagede mennesker mindskes. Det er desværre ikke tilfældet. Måske man endda kan vove den påstand, at flere og flere mennesker oplever smerter. I tidligere tider har mennesket brugt deres kroppe på at jage eller dyrke jorden. Det er de færreste, der har kunne tillade sig at sidde ned det meste af dagen. Det er ikke længere tilfældet efter, at Danmark er blevet et vidensbaseret land. Mange menneskers hverdag tilbringes på en stol ved et skrivebord, herefter sætter de sig ind i bilen for at tage hjem for at tilbringe resten af dagen foran fjernsynet. Denne livsstil fremmer absolut ikke velværet. Ofte bliver det med smerter til følge.


Tenso mod smerter

Tens behandling, som firmaet bag selv kalder for velfærdsteknologi, har eksisteret siden 2006, hvor Kurt Christensen og Mette Danielsen lancerede denne behandling til mindre skavanker eller mere koniske muskel- og ledsmerter. Tenso er en elektronisk og teknologisk metode, der fungerer via en meget brugervenlig dansk applikation. Nogle af menneskerne i målgruppen vil højst sandsynligt allerede være kunder ved fysioterapeuter og kiropraktorer. Disse mennesker kan med fordel skifte behandlingen ud med Tensobehandling eller supplere med Tenso. Der vil selvfølgelig stadig være nogle af de mere smerteplagede, der fortsat har brug for fysisk og manuel behandling ved behandler.

Sådan virker Tenso

Tenso fungerer via et abonnement, hvor man kan bruge behandlingen ligeså meget, man har brug for. Man vil ved start få tilsendt et Tenso apparat, der er formet som en sommerfugl, samt nogle gelepuder. Dette vil sammen med Tenso applikationen sætte gang i behandling. Gelepuderne kan kun bruges et vist antal gange, men man kan sagtens tilkøbe flere. Applikationen kommer med forslag til, hvor på kroppen Tenso apparatet kan placeres ud fra smertebillede. Ved en Tens behandling får man elektroterapi, som kan bruges sammen med IOS og android teknologibaserede telefoner. I applikationen ligger der en guide til det program, der passer til netop dit smertebillede.