Øget opmærksomhed med en rank tracker

Jeg har haft min virksomhed i flere nu efterhånden. Men jeg har gennem alle disse år haft en smule svært ved at skabe nok opmærksomhed omkring min virksomhed. Ydermere har jeg altid haft en dårlig google rank. En google rank er ens placering, når potentielle kunder søger på nettet. Og det siger jo sig selv, at jo længere oppe man ligger desto flere kommer til at se din virksomhed og eventuelt klikker ind for at se hvad det går ud på. Derfor er det også gået op for mig, at google rankings er rigtig vigtigt. Derfor har jeg nu besluttet mig for, at søge hjælp til at gøre mine google rankings bedre i håbet om, at det kan skabe noget mere opmærksomhed omkring virksomheden.

En god løsning til google rank

Derfor begyndte jeg at kigge på nettet efter forskellige løsninger. Her læste jeg noget om en rank checker. En rank checker er en funktion, som sørger for at tjekke en placering på nettet, og netop optimere denne. En rank tracker kan også give en, en indikation om, hvor virksomhedens svage punkt ligger i forhold til opmærksomheden på nettet. Derfor er jeg nu i samarbejde med et firma hvor vi blevet enige om, at udføre en rank tracker på virksomhedens hjemmeside, for at se, om der er noget jeg kan gøre, for at øge min opmærksomhed.