Polterabend med sexlegetøj giver forhåbentligt et billigt grin

Min bror skal giftes, og nu er polterabend planlagt. Vi starter allerede i morgen tidelig, hvor han får en gave med sexartikler. Jeg er sikker på, at han bliver overrasket og ikke er klar over, hvad der venter ham. Jeg har været på nettet og fundet nogle billige vibratorer i god kvalitet, som giver ham noget at tænke over. 

Senere på dagen tager vi ham til et sexbutik for at se på sexartikler til ham selv. Vi synes, det kunne være sjovt, at kæresten skal bliver en del af dagen, så vi håber han går med på spøgen. Den sexbutik, vi har fundet, har lækkre frække corsager  både i den pæne ende og så i lak og læder. Vi har allerede lagt et sæt frem, som er så pænt, at det også kan bruges i hverdagen.

Når han kommer hjem, så venter der ham den sidst overraskelse. På nettet har jeg også fundet et godt tilbud på sexlegetøj. En pakke adventskalender med en ting til hver dag. Jeg har ikke pakket den ud, det er jo hans opgave, men jeg er sikker på, at der er kvalitetsting inden for sexlegetøj og corsager .

Vi har valgt at vi ikke vil drille med at købe dildoer, da dildoer let kan misforståes- så det er op til ham selv om han er klart på at få en med hjem eller om han vil have vibratorer, nu må vi se hvor meget han er med på spøgen i første omgang, før vi beslutter, havd vi gør nærmere.