Accesories er vejen frem til et lækkert look brug fx. sneaky fox strømper

hvis du som mig elsker at gå lækkert klædt så er dette en hjemmeside du skal besøge, du kan eventuelt, klikke på mine links. jeg er vil d med kvalitet om det gælder strømper eller handsker, og køber derfor altid mine handsker hos randers handsker. Det skind de bruger til deres handsker er det lækreste blødeste skind og den pasform de syr deres handsker efter er lige som jeg bedst kan lide min, derfor køber jeg kun handsker fra mærket randers handsker.

Inden for alt hvad der hedder accesories, er jeg vild med sneaky fox strømper, stylesnob tilbehør, stine a og julie sandlau smykker. et er bare mærker, der kan give mine rimelig enkle outfits et pifts, der gør at folk lækker mærke til mig, og det kan jeg lide. Jeg er også vild med sko og tasker.

Som jeg ser der er et par sneaky fox strømper med til at tune et par frække sko, det at vælge de små detaljer med omhu, mener jeg er den største kunst. For har du kassen, kan de gå i hvilken som helst butik og lægge en flok tusindkronsedler og så står der chanel i nakken. Leder du derimod efter rigtig stil så er det , det tøj almindelige mennesker sætter sig ig hverdag. For der skal kunne arbejdes uanset om du har en stine a halkæde på eller om du er stylet fra top til to.

jeg mener at man virkelig kan se på mennesker om de går op i detaljer, fx vil et af julie sandlau smykker, gøre en forskel på det endelige indtryk, det kan godt være at man ikke straks spotter hvad det er der gør at personen virker stilet eller lækker. Og det behøver man selvfølgelig ikke, det er bare de små ting der understreger finesser, det samme gælder hvis du har valgt fx. et luksus bælte fra stylesnob. dethandler ikke nødvendigvis om prisen for at finde de bedste danske designere, men kig dig for og vælg ting lavet at gode materieler.