Har du overvejet køb og salg på nettet?

Jeg har i lang tid overvejet at lave køb og salg på nettet, men det tog mig lidt tid inden jeg kom rigtig igang med det, for det tager jo noget tid at lave køb og salg online. Da jeg først fandt ud af at jeg kunne tjene penge på at sælge mine gamle ting fik jeg blod på tanden og derfor vil jeg gerne fortælle dig lidt om hvorfor det er en god ide at bruge lidt tid på køb og salg.

Det gik lidt sløvt med at komme i gang med køb og salg

I starten tænkte jeg hele tiden, når ja, jeg skal jo også have sat den gamle sofa til salg, men fik det egentlig aldrig gjort. Men en dag hvor jeg havde tid fik jeg det gjort og det har jeg ikke fortrudt, for meget kort tid efter blev den hentet og jeg havde tjent mere end 2000 kroner hvilket jo er super fedt. Så nu her jeg virkelig fået kastet mig over køb og salg og det giver pote, for jeg er faktisk også begyndt at købe på nettet for hele tiden at have noget at sælge af.

køb og salg af sofa

Det er så min gmale sofa, og den er godt brugt som i kan se, men den virker som den skal og den ser rigtig fed ud 🙂

Nu laver jeg køb og salg med alt hvad jeg kan finde

I dag køber jeg og sælger jeg alt hvad jeg kan finde, jeg er virkelig kommet godt efter det og det er efterhånden blevet min drøm at leve af at opsnuse ting for at sælge dem igen. Der er dog et stykke ved endnu, men jeg henter da en god ekstra løn hver måned på at købe og sælge ting på nettet.